brændende træpiller

Træpiller er gode forbrændingsmaterialer

Opvarmning med træpille ovne er blevet en levedygtig mulighed på tværs af landet. Men miljøproblemer og økonomiske pres har tvunget mange til at se nærmere på denne opvarmningsmetode. Hvordan sammenligner træbrændeovnens emissioner med andre brændselsbrændstoffer, såsom olie? Kan du spare penge ved at bruge træpiller som dit hovedvarmebrændstof?

Driftsemissioner

Statistikker viser, at brændende træpiller til varme skaber betydeligt færre emissioner end brændende olie. Udskiftning af din olie fyre system med en træpille ovn eller træpelletskedel reducerer emissionerne.

Træpiller er noget du skal have styr på

Træpiller brænder mere effektivt end olie. Ved at bruge 1 ton træpiller til at erstatte lidt over 88 Gallons # 2 brændselsolie reduceres kuldioxid produceret med 1,5 tons. Dette repræsenterer en betydelig miljøbesparelse.

Træpiller brænder også mere rent i forhold til brænding af konventionelt cordwood, der anvendes i pejse og brændeovne. Pellets skaber en minimal mængde røg under drift, bl.a. som følge af udformningen af ​​træpilleovne. En indbygget ventilator hjælper med at producere de ideelle forhold for en ren forbrænding og hjælper også med varmefordeling.

Se hvad du skal vælge af forskellige træpiller

Andre emissionskonsekvenser

Erhvervelse af brændstof producerer også emissioner under opsamling og distribution af fyringsolie. Pumpe- og raffineringsolie skaber betydelige emissionsniveauer, som er meget højere end dem, der skabes i produktion og distribution af træpiller.

Mange eksperter anser træpellets et kulstofneutralt produkt. Ved hjælp af fyringsolie frigives propan eller naturgas til opvarmning af kulstof, der opbevares dybt i jorden i millioner af år. Brug af cordwood eller træpellets frigiver kulstof opbevaret i træfibre i kun årtier. Denne korte tidsplan giver mulighed for en mere kulstofneutral atmosfære.

Distributionsemissionerne er også meget lavere med træpiller. Sourcing dette brændstof fra lokale forhandlere (og producenter) minimerer emissioner produceret under forsendelsesprocessen.

Opvarmning med træpilleovne giver et grønt alternativ til brug af fyringsolie. Lavere udslipniveauer som følge af en renere forbrænding og kortere naturlige livscyklus gør træpilleovne en mere miljøvenlig mulighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *