til vores køkkenlåger

Køkkenlåger af høj kvalitet

Et område, der har en tendens til at blive misforstået, involverer udtrykkene lager, semi-brugerdefineret og brugerdefineret. I modsætning til hvad mange mennesker synes, er disse udtryk ikke relateret til kvaliteten på køkkenlåger, men snarere hvordan de fremstilles. Her er de grundlæggende definitioner:

Lager – Lagerkabinetter er forudindstillet i specifikke størrelser, typisk 3 “trin, med få, om nogen andre muligheder for tilpasning, bortset fra nogle begrænsede valg, som producenten kan tilbyde. Det er produkter, der ikke leveres i et begrænset udvalg af stilarter.

Semi-brugerdefinerede – Semi-brugerdefinerede enheder er som lager, idet de også er forproducerede, men kommer med et bredere udvalg af muligheder og i flere størrelser end rene lagerkøkkenlåger. Med semi-brugerdefineret har du en vis mulighed for at vælge og vælge forskellige detaljer for at skræddersy et ellers forudbygget lagerprodukt. Med andre ord har du nogle tilpasningsvalg.

Brugerdefineret – Brugerdefinerede køkkenlåger er bygget efter kundens specifikationer uden begrænsning i størrelse, stilvalg, trækvalitet eller finish. De er virkelig skabt til ordre.

De kan være smarte, eller de kan være tydelige, men forskellen er, at de er lavet til at passe til dine specifikke designkrav, uanset størrelse, form, farve og materiale, du kan få nogen til at fremstille til dig.

Vores udvalg er stort

armstrong leighton førerhuse

Med tillæg til vores køkkenlåger

Hvis disse definitioner stadig ikke rydder op for dig, skal du overveje følgende analogi:

Aktiekabinetter er som den bil, du køber lige uden for forhandlerens parti. Du skal tage det for, hvad det er, uden mulighed for at vælge nogen indstillinger eller opgraderinger.

Semi-brugerdefineret ligner den bil, du fabrik bestiller gennem forhandleren, med mulighed for at specificere farve, polstring og andre muligheder. Det er stadig en Ford eller Chrysler, og det er masseproduceret, men du har en liste over muligheder at vælge imellem og har noget at sige i sammensætningen af ​​det endelige produkt.

Brugerdefinerede køkkenlåger er analoge med at gå ind i forhandleren og få dem til at bygge en helt ny bil til dig, pr. Design, helt fra bunden uden nogen grænser overhovedet. Og det behøver ikke at ligne en Ford eller Chrysler.

Hvis der er noget at fjerne fra denne diskussion om lager / semi-custom / custom, skal du huske, at vi taler om, hvordan produkterne er fremstillet og ikke om kvalitet eller dekorativ stil.

Brugerdefineret indebærer ikke nødvendigvis kvalitet. Håndbyggede, skræddersyede køkkenlåger kan stadig konstrueres dårligt. Omvendt kan lagerkøkkenlåger, der produceres i massemængder og begrænsede størrelser, også fremstilles med solide konstruktions- og kvalitetsmaterialer.

Konstruktion og kvalitet

Den samlede kvalitet af køkkenkøkkenlåger er tæt knyttet til deres konstruktion, hvilket betyder, hvordan de er sat sammen og materialerne, de er lavet af. Du vil være klog på at være nøje opmærksom på disse nøglefunktioner, især hvis du forventer at bo sammen med dem i lang tid. Dele af dine køkkenlåger, især skufferne, tager en masse straf, så det er en klog investering at betale lidt ekstra for en vis ekstra holdbarhed.

eksempel på skabskonstruktion

De bedste former for materiale

De vigtigste punkter, du skal være opmærksom på, inkluderer følgende:

Materialer – de inkluderer spånplade, MDF (fiberplade med medium densitet), krydsfiner, massivt træ, metal og laminat / melamin (laminatet eller melaminet er lagt over spånpladen eller lignende underlag).

Konstruktion og design – køkkenlåger er konstrueret i en af ​​to forskellige designformer – indrammede eller rammeløse. Indrammede køkkenlåger anvender en treramme, der skitserer fronten af ​​skabskassen. Rammeløse enheder har ikke denne funktion. Snedkeriet og teknikkerne, der bruges til at samle og understøtte dem. Strukturelle seler er lavet af plast, træ eller metal. Metoder til snedkerarbejde inkluderer varmlim, hæfteklammer og negle eller mere komplicerede træbearbejdningsteknikker som svalehale og dadoes.

Hardware – skuffeskifter varierer i kvalitetsniveau (nogle bruger kuglelejer, mens andre bruger nylonhjul / ruller) og den fysiske placering på skuffen (sideplads eller i bunden), hvilket påvirker tilgængelig skuffeplads. Hylde monteringsbeslag kan være enten plast eller metal.

Forskellige måder at købe på

Der er virkelig ingen begrænsning for, hvor du kan købe køkkenlåger. Du kan købe dem fra big-box hjemmecentre, tømmergårde, lokale skabsproducenter, køkkendesignfirmaer, og du kan endda købe dem online.

Køb via internettet er vokset gennem årene, og der er nu masser af online-forhandlere at vælge imellem. I de fleste tilfælde tilbyder de lavere omkostninger for lignende eller endda bedre kvalitet end dem, du køber i hjemmecentre (mange online kabinetforhandlere sælger træprodukter).

At købe online tilbyder også bekvemmelighed, fordi du foretager dine valg på din egen tidsplan, alt fra din computers bekvemmelighed. Husk dog, at der er nogle forskelle mellem at købe køkkenlåger online og købe dem i et hjemmecenter, så det hjælper med at lære om processen på forhånd for at afgøre, om det er rigtigt for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *